Nieuws

youtube-100x100Er zijn weer nieuwe video's toegevoegd aan deze website. Zo zie je er filmpjes van het Muay Kard Chiek toernooi in Rome. Bovendien zie je er een mooie video over de geschiedenis van Muay Thai in Thailand en een schitterend gevecht tussen de Thaise grootheden Jongsanan en Sakmongkol.

marco_100x100For the English version of this interview, please click here.

Vandaag hebben we een interview met Ajarn (=grootmeester) Marco de Cesaris. Deze Muay Boran trainer uit Italië is de internationale technisch directeur van de International Muay Boran Academy (IMBA) en de grootste promoter van Muay Boran buiten Thailand. Naast politiek actief in de Muay Thai wereld is hij ook de winnaar van de Muay Boran wereldkampioenschappen 2007 in Bangkok. Daar heeft hij de gouden medaille behaald voor het individueel lopen van de Look Mai vorm.

muayboran100x100Op 19 juni 2010 hebben de cursisten van de assistent-lerarenopleiding en de lerarenopleiding van de Dutch Muay Boran Foundation hun praktijkexamen gedaan bij Xena Sports / Chakuriki in Amsterdam. Ook al waren er deelnemers bij met zeer veel ervaring in lesgeven, je kon merken dat ook zij af en toe last hadden van de zenuwen. Desondanks zijn alle deelnemers geslaagd voor het praktijkexamen. Het niveau lag erg hoog en het was duidelijk dat de deelnemers gebruik maakten van hetgeen zij geleerd hebben in de opleiding.

marco_100x100For the Dutch version of this interview, please click here. Voor de Nederlandse versie, klik hier.

Today we have an interview with Ajarn (=grandmaster) Marco de Cesaris. This Italy based Muay Boran trainer is the international technical director of the International Muay Boran Academy (IMBA) and biggest promoter of Muay Boran outside of Thailand. Besides being active in the political Muay Thai area, he is also the winner of the World Muay Boran Championship 2007 in Bangkok. He won the gold medal in the section ‘Individual Forms Look Mai’.

ram_100x100Van 18 tot en met 20 oktober worden er door heel Nederland stages georganiseerd onder leiding van 25 Thaise grootmeesters. Zij geven les in Muay Boran en Muay Thai en kunnen enorm veel bijdragen aan je techniek en kennis van Muay Thai. De locaties worden later bekend gemaakt.

Het programma is als volgt:

Maandag 18 oktober

You are here: Home Nieuws