Nieuws

prapa100x100In het vorige deel kon je lezen over thaiboksen in Chiang Mai. In dit vierde artikel in de serie 'Muay Thai trainen in Thailand' lees je meer over thaiboksen op het eiland Phuket.

lex.100x100In het vorige deel kon je lezen over thaiboksen in Bangkok. In dit deel gaat het over de trainingen die ik gevolgd heb in Chiang Mai.

woody100x100

Er zijn veel vragen over waar je kunt trainen in Thailand. Aangezien ik een reis van 6 weken door Thailand heb gemaakt en bijna overal waar ik ben geweest heb getraind heb ik besloten om mijn ervaringen op de website van de Dutch Muay Boran Foundation te plaatsen. Ik heb zowel Muay Boran als Muay Thai getraind, maar de focus lag meer op Muay Thai, omdat dit veel meer aangeboden wordt.

woody100x100In het vorige deel kon je lezen wat je van een gemiddelde training in Thailand kan verwachten. In dit deel gaat het over de trainingen die ik gevolgd heb in Bangkok. Hier heb ik Muay Boran en Muay Thai getraind in het National Stadium in Bangkok. Hier zetelt het hoofdkantoor van de World Muaythai Federation (WMF).

ram_100x100Vanaf september starten de lerarenopleiding en assistentlerarenopleiding weer. Dit jaar worden de opleidingen op twee locaties gegeven. In Venlo en in Amsterdam.

Hieronder volgen de data van de opleidingen voor beide locaties.

You are here: Home Nieuws