Nieuws

muayboran100x100Heb jij ook zo genoten van de film Ong Bak met Tony Jaa. Meld je dan aan voor de stage in Muay Boran (het traditionele thaiboksen) bij Xena Sports / Chakuriki in Amsterdam. Deze stage wordt gehouden onder leiding van Dale Tan. De nadruk ligt op Mae Mai en Look Mai technieken die ook in de film terug te vinden zijn.

De stage is toegankelijk voor iedereen. De kosten zijn €20,00 voor DMBF leden en €25,00 voor niet-leden. Meer informatie vind je in de agenda of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

scheids100x100Op 12 december 2010 begint de jury- en scheidsrechteropleiding van de DMBF. Wil jij je laten opleiden tot jurylid of scheidsrechter voor Muay Thai wedstrijden? Meld je dan nu aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Data

logo100x100Zondag 30 januari wordt er een nieuwe commissievergadering gehouden.Het betreft een open vergadering, dus iedereen die denkt iets te kunnen betekenen voor de DMBF kan deelnemen aan de vergadering. Er wordt verder gesproken over de afspraken die in de vorige vergadering besproken zijn en commissieleden worden benoemd.

De vergadering vindt plaats bij Xena Sports / Chakuriki en begint om 14.00 uur. Zie ook de agenda op deze site.

logo100x100Op 14 november 2010 houdt de DMBF een commissievergadering. Hierin kunnen personen zich aanmelden om plaats te nemen in een commissie. Onder andere voor de jeugd-, wedstrijd- en scheidsrechterscommissie worden nog bekwame personen gezocht.

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor de DMBF, meld je dan aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De commissievergadering wordt gehouden bij Fighting Factory Carbin in Amsterdam en begint om 13.00 uur. Het adres vind je in de agenda.

logo100x100Vanwege te weinig aanmeldingen uit de omgeving van Amsterdam is besloten om de opleidingen in Venlo en Amsterdam samen te voegen. De assistent- en lerarenopleidingen worden dit jaar alleen in Venlo gegeven. Hiervoor kun je je nog aanmelden tot 30 oktober.

Stuur hiervoor een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
You are here: Home Nieuws