Nieuws

vuist_100x100In de agenda zijn nieuwe DMBF evenementen toegevoegd. Ook is er op de site een kalender toegevoegd, waardoor je nog makkelijker kunt zien wanneer er DMBF evenementen zijn.

Een update van de aankomende evenementen:

mtkick100x100Zaterdag 23 januari wordt bij Sportinstituut Dale Tan in Venlo een Full Muay Thai gala gehouden. Op dit gala zal gevochten worden met ellebogen (met bescherming) en is clinchen toegestaan. Deelnemers komen uit Nederland, België en Duitsland.

Entree is €10,00 per persoon.

Zie de agenda voor meer informatie.

logofogDe Dutch Muay Boran Foundation is toegelaten als aspirant lid bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG). De FOG is een overkoepelend orgaan, waar kleine vechtsportbonden zich bij kunnen aansluiten om indirect aangesloten te zijn bij het NOC/NSF.

De DMBF is hierbij de partij voor de sectie Muay Thai van de FOG. Met het aansluiten bij de FOG is een belangrijke stap gezet voor het verwezenlijken van de missie van de DMBF, namelijk het verder professionaliseren van het thaiboksen in Nederland.

muayboran100x100Heb jij ook zo genoten van de film Ong Bak met Tony Jaa. Meld je dan aan voor de stage in Muay Boran (het traditionele thaiboksen) bij Xena Sports / Chakuriki in Amsterdam. Deze stage wordt gehouden onder leiding van Dale Tan. De nadruk ligt op Mae Mai en Look Mai technieken die ook in de film terug te vinden zijn.

De stage is toegankelijk voor iedereen. De kosten zijn €20,00 voor DMBF leden en €25,00 voor niet-leden. Meer informatie vind je in de agenda of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

You are here: Home Nieuws