Nieuws

digiflyer-amsterdam-summer-training-small

From the 11th of July till the 15th of July a Muay Thai and Muay Boran summer camp will be organized in Amsterdam. Participants will enjoy 2.5 hours of muay thai training and 2.5 hours of muay boran training every day for 5 days. The Amsterdam Summer Training will be lead by Luciën Carbin and Dale Tan.

Click here to read more.

logofogDe Dutch Muay Boran Foundation is toegelaten als aspirant lid bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG). De FOG is een overkoepelend orgaan, waar kleine vechtsportbonden zich bij kunnen aansluiten om indirect aangesloten te zijn bij het NOC/NSF.

De DMBF is hierbij de partij voor de sectie Muay Thai van de FOG. Met het aansluiten bij de FOG is een belangrijke stap gezet voor het verwezenlijken van de missie van de DMBF, namelijk het verder professionaliseren van het thaiboksen in Nederland.

vuist_100x100In de agenda zijn nieuwe DMBF evenementen toegevoegd. Ook is er op de site een kalender toegevoegd, waardoor je nog makkelijker kunt zien wanneer er DMBF evenementen zijn.

Een update van de aankomende evenementen:

mtkick100x100Zaterdag 23 januari wordt bij Sportinstituut Dale Tan in Venlo een Full Muay Thai gala gehouden. Op dit gala zal gevochten worden met ellebogen (met bescherming) en is clinchen toegestaan. Deelnemers komen uit Nederland, België en Duitsland.

Entree is €10,00 per persoon.

Zie de agenda voor meer informatie.

You are here: Home Nieuws