Nieuws

mtkick100x100Het DMBF NK gaat vandaag van start. Hier vind je de laatste info op een rij.

De weging is van 10.00 tot 12.00 uur. Zorg dat je er op tijd bent, zodat het NK op tijd kan beginnen.

De wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Zorg dat je alle bescherming aan hebt voordat je de ring in gaat.
Er is geen opkomstmuziek voor vechters om een snelle doorloop te garanderen. Alleen in de finales wordt opkomstmuziek gedraaid.

Hieronder nog de laatste info op een rij:

  • Locatie: Sporthal Groenveld
  • Adres: Groenveldsingel 40, Venlo
  • Weging: 10:00 tot 12:00 uur
  • Meenemen: Uitgeprint en ingevuld toegangsbewijs, pasfoto, identiteitsbewijs, sportspullen
  • Kennen: Wedstrijdreglement en Wai Kru

Wij wensen iedereen veel succes!

vuist_100x100Inmiddels komen de inschrijvingen binnen, maar er is nog genoeg plek. Wil jij meedoen? Stuur dan een mailtje met je naam, geboortedatum, gewicht, klasse, sportschool en statistieken (w-v-o) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Er zijn al aanmeldingen van een aantal bekende gyms zoals Mike's Gym, Mousid Gym, Muay Thai Genk en Ichiban.

Lees meer over het NK.

muayboran100x100In februari 2014 start de nieuwe opleiding weer. Wil jij muay thai leraar worden of ben je al leraar en zoek je naar meer kennis over didactiek, methodiek en pedagogiek, meldt je dan nu aan voor de opleidingen Muay Thai A en B bij de DMBF. Ook als je kickboksleraar, karateleraar of vanuit een andere sport meer verdieping zoekt of een omscholing wilt is dit zeer geschikt.

De DMBF heeft inmiddels al 56 leraren opgeleid.

Er bestaan verschillende mogelijkheden op het gebied van belastingaftrek en subsidie, mocht je hier vragen over hebben stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Geef je op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding en de kosten klik je op onderstaande links:

Opleiding Muay-Thai A

Opleiding Muay-Thai B

ram_100x100Op 14 en 15 januari 2012 organiseert de DMBF in samenwerking met de WFCA de Nederlandse Kampioenschappen muaythai in Venlo. Dit evenement is uniek in zijn soort en richt zich op het authentieke muaythai. Aan de hand van dit NK zal ook een ranglijst opgesteld worden. De DMBF vindt dat een titel uitgedeeld moet worden aan de beste vechter in een klasse. De eerlijkste manier om dit te doen is door het organiseren van een toernooi waarin de winnaar de Nederlandse titel van de DMBF uitgereikt krijgt.

rumble night digiflyer med
Klik hier voor een grote poster

Op 25 juni vindt in de Haandert in Tegelen het thaiboksgala 'Rumble Night' plaats. Op dit muay thai evenement wordt gevochten op Full Muay Thai regels vanaf de C klasse. Dit houdt in dat er gebruik gemaakt mag worden van elleboogtechnieken (met elleboogbescherming) en clinchen.

You are here: Home Nieuws